Άδ. Γεωργιάδης: Η απάντηση του στον Αποστόλη Ζουπανιώτη – Η αναφορά στο «σκάνδαλο» Novartis

Την διόρθωση αναφοράς που έκανε ο δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης στο σκάνδαλο της Novartis σε ανάρτηση που σχολίαζε την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να κρατήσει την έδρα του στην Θεσσαλονίκη, ζήτησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.


Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας στην ανάρτηση του κ. Ζουπανιώτη, ανέφερε: «Κύριε Ζουπανιώτη γνωρίζετε ότι για το δήθεν «σκάνδαλο» Novartis οι 9 Πολιτικοί που ελεγχθήκαμε αρχειοθετηθήκαμε και ο ένας αθωώθηκε ομοφώνως; Επίσης ότι κηρύχθηκαν αθώοι και ο κ. Μανιαδάκης και ο κ. Φρουζής και μάλιστα αμετάκλητα; Γιατί λοιπόν το επαναλαμβάνετε εκτός και αν οι δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν για σας καμία απολύτως αξία».

Υπενθυμίζεται ότι με την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα του στην Θεσσαλονίκη έμεινε εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος προχώρησε σε οργισμένη δήλωση σχετικά με το ζήτημα.

Η ανάρτηση του κ. Ζουπανιώτη:

«Με την απόφαση του να κρατήσει την έδρα στη Θεσ/νίκη και να αποκλείσει τον Καστανίδη, ο Ανδρουλάκης απέδειξε ότι είναι άξιος να ηγείται του ΠΑΣΟΚ. Του διεφθαρμένου, μιζαδορικου ΠΑΣΟΚ των διορισμών, των προβληματικών, της Siemens και Novartis, του Άκη, του Γιάννου και Τσουκατου».


Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«Κύριε Ζουπανιώτη γνωρίζετε ότι για το δήθεν «σκάνδαλο» Novartis οι 9 Πολιτικοί που ελεγχθήκαμε αρχειοθετηθήκαμε και ο ένας αθωώθηκε ομοφώνως; Επίσης ότι κηρύχθηκαν αθώοι και ο κ. Μανιαδάκης και ο κ. Φρουζής και μάλιστα αμετάκλητα; Γιατί λοιπόν το επαναλαμβάνετε εκτός και αν οι δικαστικές αποφάσεις δεν έχουν για σας καμία απολύτως αξία. Θα σας παρακαλούσα για διόρθωση».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *