Άδ. Γεωργιάδης για Economist: Νιώθω υπερήφανος για την κατάταξη της Ελλάδας ως κορυφαία σε άνοδο επιχειρηματικού περιβάλλοντος χώρα στον πλανήτη

Στην κατάταξη της Ελλάδας ως την κορυφαία σε άνοδο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος χώρα στον πλανήτη, κατά την 4ετία 2019-2023, από το περιοδικό «The Economist» αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας υπερήφανος.


«Την 4ετία αυτή είχα την ευθύνη για την διαμόρφωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Ψηφίσαμε πάνω από 25 νόμους τότε σχετικούς ακριβώς με αυτό και σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε στοχευμένες μεταρρυθμίσεις».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Νιώθω υπερήφανος που ένα κορυφαίο οικονομικό περιοδικό όπως το The Economist κατέταξε την Ελλάδα, ως την κορυφαία σε άνοδο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος χώρα στον πλανήτη, κατά την 4ετία 2019-2023. Την 4ετία αυτή είχα την ευθύνη για την διαμόρφωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ψηφίσαμε πάνω από 25 νόμους τότε σχετικούς ακριβώς με αυτό και σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε στοχευμένες μεταρρυθμίσεις. Συνεχίζουμε τις Μεταρρυθμίσεις για μία καλύτερη Ελλάδα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *