Άδ. Γεωργιάδης για δηλώσεις Παπανώτα: Mετά από αυτό δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν

Δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τις γυναίκες σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας ότι μετά από αυτές «δεν μπορεί να είναι υποψήφιος» στις ευρωεκλογές.


«Ο Δημήτρης Παπανώτας απλά χωρίς καμμία άλλη πολιτική συζήτηση, μετά από αυτή του την δήλωση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Για να καταλάβετε τί ισχυρίζεται, φέρτε στο νου σας, στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της…», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Την ανάρτηση του συνόδευσε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει ότι «οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός… αν θέλει να έχει (πρόβλημα). Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημά της».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Ο Δημήτρης Παπανώτας απλά χωρίς καμμία άλλη πολιτική συζήτηση, μετά από αυτή του την δήλωση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Για να καταλάβετε τί ισχυρίζεται, φέρτε στο νου σας, στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της…ντρέπομαι και να το γράψω…ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν και να πάμε παρακάτω».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *