Αδ. Γεωργιάδης για αποχή Πολάκη: Η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Χ κατακεραυνώνει τον Παύλο Πολάκη, αναφορικά με την απουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.


«Ο «Φιλαλήθης» @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης» αναφέρει ο υπουργός Υγείας στη σχετική ανάρτηση.

 

Στη συνέχεια με νέα ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δείξει τι είδους αρχηγός είναι:

«Ο @CZachariadis τώρα στο @MegaTvOfficial: «Έχω βαρεθεί στη ζωή μου να απολογούμαι για τον Πολάκη!» … εάν για την αποχή του, η ποινή του υποτίθεται θα ήταν το ξήλωμα του από υπερτομεάρχης για το απροκάλυπτο ψέμα του να υποκριθεί ότι είχε χειρουργείο που το γύρισε όταν τον τσάκωσαν ποια πρέπει να είναι; Για να δούμε τώρα τί είδους αρχηγός είναι ο @skasselakis;»

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *