Άδ. Γεωργιάδης: Από την πρώτη μέρα καταγγείλαμε την Συμφωνία των Πρεσπών ως μία μεγάλη υποχώρηση – Τι ανέφερε για Τζάκρη και Κασσελάκη

Τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη για την δήλωση Κασσελάκη περί κατεχόμενων – «κρατίδιο» στην Κύπρο σχολίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να επιτεθεί στην πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου ανέφερε την φράση του Νίκου Φίλη για την ανάγκη να έχουμε «Πρέσπες του Αιγαίου» ως δείγμα ότι η πλευρά αυτή του κόμματος τους ήταν η υποχωρητική στα εθνικά θέματα.


«Εμείς ως Παράταξη από την πρώτη μέρα καταγγείλαμε την Συμφωνία των Πρεσπών ως μία μεγάλη υποχώρηση του Ελληνισμού. Την εφαρμόζουμε διότι πολύ απλά είμαστε υποχρεωμένοι από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς υποχρεώσεις της Χώρας μας. Όμως οι του Σύριζα την θεωρούσαν μεγάλη επιτυχία και ως τέτοια την διαφήμιζαν», ανέφερε αρχικά σε σχετική ανάρτηση του με απόσπασμα από τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη.

Η κ. Τζακρή, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε «σαρδάμ» την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τα κατεχόμενα στην Κύπρο, τα οποία αποκάλεσε «κρατίδιο», ενώ στην συνέχεια το διόρθωσε μέσω ανάρτησης του, αποδίδοντας το σε κούραση.

Ο κ. Γεωργιάδης, από την πλευρά του χαρακτήρισε απαράδεκτη την χθεσινή δήλωση του κ. Κασσελάκη για την Κύπρο και τα Κατεχόμενα.

Επίσης, ο υπουργός Εργασίας αναφέρει ότι η κ. Τζάκρη «μόλις αποκάλυψε ότι και για μία τουλάχιστον μερίδα του Σύριζα η Συμφωνία των Πρεσπών εκλαμβάνεται ως μία αποτυχία και υποχώρηση της Ελλάδος και ως τέτοια η φράση «Πρέσπες του Αιγαίου» έχει τον χαρακτήρα της υποχώρησης και προς την Τουρκία. Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή την αποκάλυψη και εντυπωσιακή την ταύτιση μελών του Σύριζα ως υποχωρητικούς στα Εθνικά θέματα».


Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:


«Ας μιλήσουμε και λίγο πολιτικά: Εμείς ως Παράταξη από την πρώτη μέρα καταγγείλαμε την Συμφωνία των Πρεσπών ως μία μεγάλη υποχώρηση του Ελληνισμού. Την εφαρμόζουμε διότι πολύ απλά είμαστε υποχρεωμένοι από το Διεθνές Δίκαιο και τις Διεθνείς υποχρεώσεις της Χώρας μας. Όμως οι του Σύριζα την θεωρούσαν μεγάλη επιτυχία και ως τέτοια την διαφήμιζαν. Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ η Θεοδώρα Τζάκρη
για να επιτεθεί στην πλευρά της Έφης Αχτσιόγλου ανέφερε την φράση του Νίκου Φίλη για την ανάγκη να έχουμε «Πρέσπες του Αιγαίου» ως δείγμα ότι η πλευρά αυτή του κόμματος τους ήταν η υποχωρητική στα εθνικά θέματα πλευρά και άρα ότι δεν μπορούν να κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη για την απαράδεκτη του χθεσινή δήλωση για την Κύπρο και τα Κατεχόμενα, την οποία και απέδωσε σε σαρδάμ…άρα μόλις αποκάλυψε ότι και για μία τουλάχιστον μερίδα του Σύριζα η Συμφωνία των Πρεσπών εκλαμβάνεται ως μία αποτυχία και υποχώρηση της Ελλάδος και ως τέτοια η φράση «Πρέσπες του Αιγαίου» έχει τον χαρακτήρα της υποχώρησης και προς την Τουρκία. Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή την αποκάλυψη και εντυπωσιακή την ταύτιση μελών του Σύριζα ως υποχωρητικούς στα Εθνικά θέματα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *