A. Σκέρτσος: Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τρία νέα μέτρα για νέους, ιδιοκτήτες ακινήτων και δημοσίους υπαλλήλους

Τρία νέα μέτρα που αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους θα ανακοινώσει σήμερα από την Ελευσίνα ο πρψθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


«Απόψε ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν τους νέους, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους δημοσίους υπαλλήλους» τόνισε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

«Έχουμε ήδη ανακοινώσει τις αυξήσεις στα μισθολόγια των δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/24 με έμφαση στους χαμηλόμισθους και στις θέσεις ευθύνης. Επίσης, έχει τεθεί σε εφαρμογή από 1/1/23 το πριμ παραγωγικότητας. Είναι κάτι που ισχύει στον ιδιωτικό τομέα και έπρεπε να έρθει και στο δημόσιο», πρόσθεσε.

Το δίλημμα των εκλογών

Ο κ. Σκέρτσος ξεκαθάρισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει αυτοδύναμη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση για να πετύχει τους στόχους της.

«Το βασικό δίλημμα στις εκλογές είναι το μπροστά ή πίσω. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε σε μια πορεία προόδου που θα μας φέρει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Κινδυνέψαμε να βγούμε από την Ευρώπη με την συμμαχία που κυβέρνησε τη χώρα το 2015 έως το 2019. Κρατηθήκαμε στην Ευρώπη και έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο από το 2019 έως σήμερα, αλλά έχουμε ακόμη πολλά προβλήματα. Έχουν γίνει βήματα που πρέπει να γίνουν άλματα. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης είναι ή καθήλωσης ή οπισθοδρόμησης», είπε χαρακτηριστικά.


«Το αίτημα της αυτοδυναμίας δεν έχει να κάνει με κάποια αλαζονεία της ΝΔ αλλά με το ότι η χώρα έχει κάποιους εθνικούς στόχους και χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Από την άλλη έχουμε ένα πρόγραμμα που οδηγεί σε σχήμα Βαβέλ. Διότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει από το 2015 και μας ξαναφέρνει από το παράθυρο μια συνεργασία με τον κ. Βαρουφάκη με ένα πρόγραμμα που κοστίζει 83 δισ. και μας στέλνει κατευθείαν στα βράχια γιατί ξεφεύγει 8 με 9 φορές από τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


« Η πιο ειλικρινής στάση από την αντιπολίτευση είναι του ΚΚΕ. Λέει ότι είναι ένα μούφα σχήμα αυτό που σχηματίζουν οι υπόλοιποι», είπε ο κ. Σκέρτσος σχετικά με τη στάση της αντιπολίτευσης.

«Η ψήφος στην κάλπη της 21η Μαΐου συμβολίζει αν θα πάμε αταλάντευτα μπροστά ή θα επιλέξουμε έναν συνδυασμό κομμάτων που μπορεί να κρατήσει τη χώρα καθηλωμένη ή μπορεί και να την πάει ξανά προς τα πίσω. Δεν μπορεί και δεν νοείται χαλαρή ψήφος την 21η Μαΐου», τόνισε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “A. Σκέρτσος: Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τρία νέα μέτρα για νέους, ιδιοκτήτες ακινήτων και δημοσίους υπαλλήλους”