Α. Γεωργιάδης: Στο τέλος το Δίκαιο θα επικρατήσει. Εύγε στον Πρωθυπουργό για τη σθεναρή του στάση μας έδωσε υπερηφάνεια

Με στόρι στο Instagram αλλά και με ανάρτησή του στο X ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σθεναρή στάση του απέναντι στην απρέπεια του Βρετανού ομολόγου του Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει ξαφνικά την τελευταία στιγμή τη σημερινή συνάντησή τους.


«Η επιστροφή των Γλυπτών αποτελεί αίτημα όλης της Ανθρωπότητος καθώς η Ακρόπολη αποτελεί Παγκόσμιο Σύμβολο Πολιτισμού. Η αφαίρεση τους από τον Έλγιν ήταν μία πράξη ληστείας, εκμεταλλευόμενη τότε την δεινή θέση στην οποία βρισκόταν ο Ελληνικός Λαός και ένα πολιτισμένο Έθνος όπως το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι δεν το αντιλαμβάνεται. Ο @kmitsotakis εκφράζει αυτή την στιγμή όλους τους Έλληνες και όλους τους Πολιτισμένους ανθρώπους στην μάχη που δίνει για να επανενωθεί το Μνημείο και πάρα πολλοί άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζουν αυτό το Δίκαιο αίτημα. Στο τέλος το Δίκαιο θα επικρατήσει. Εύγε στον Πρωθυπουργό για την σθεναρή του στάση μας έδωσε υπερηφάνεια» αναφέρει στις σχετικές αναρτήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης στις αναρτήσεις του αναφέρθηκε και στην παρουσία του στις Βρυξέλλες και τις συναντήσεις που είχε.

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *