Η Μαρία Ναυροζίδου, υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την Παράταξη του Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»

Γ. Πατούλης: «Υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής» μια καταξιωμένη και δραστήρια προσωπικότητα, με πλούσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, τη Μαρία Ναυροζίδου».


Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Μαρία Ναυροζίδου ως υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Ανατολικής Αττικής, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Η κα Ναυροζίδου κατάγεται από γονείς πρόσφυγες Ποντιακής καταγωγής και ζει στις Αχαρνές. Εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος, για πρώτη φορά το 2006 και διάνυσε μια μακρά πορεία προσφοράς στον τόπο της, υπηρετώντας τον μέσα από πολλές θέσεις ευθύνης. Η αγάπη της για το θεσμό της οικογένειας και της ενότητας, της δίνουν την ώθηση να ιδρύσει τον Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά», ο οποίος δραστηριοποιείται δυναμικά στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε ένα πιο διευρυμένο πλαίσιο. Το 2010 ορίζεται ως αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας των Τριτέκνων και εν συνεχεία, αναλαμβάνει ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα. Το 2019, ως υποψήφια ευρωβουλευτής, ορίζεται εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού και το 2022 αναλαμβάνει τον τομέα της επικοινωνίας της νομαρχιακής επιτροπής Βόρειας Αττικής, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, με το οποίο συμμετείχε και ως υποψήφια Βουλευτής στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, ο γ. Πατούλης την καλωσόρισε στην ομάδα της Νέας Αρχής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που άνθρωποι με πολύπλευρη δράση και προσφορά, συντάσσονται με την Παράταξη, για να προσφέρουν κι αυτοί με τη σειρά τους τη γνώση, την εμπειρία τους, αλλά και την αγάπη τους για τον συμπολίτη.

«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη και δραστήρια προσωπικότητα, με πλο ύσιο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, με αμέριστη αγάπη στα παιδιά και στον ιερό θεσμό τηςοικογένειας, αλλά και με αφοσίωση στον Ελληνισμό του Πόντου, από όπου κατάγεται και η ίδια. Είναι προφανές, πως άνθρωποι πολυσχιδείς, με τόσο ανήσυχο πνεύμα, δεν μπορούν, παρά να διοχετεύουν δημιουργικά και αποτελεσματικά, την ενέργειά τους μέσα από δράσεις κοινής ωφέλειας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής, από όποια θέση και να βρίσκονται κάθε φορά. Η κ. Ναυροζίδου, είναι συνοδοιπόρος πλέον στην Παράταξή μας και συμμετέχει στον κοινό μας αγώνα για να δούμε την Αττική μας να αλλάζει ακόμα περισσότερο, αποτελώντας στο μέλλον μια Περιφέρεια πρότυπο. Την καλωσορίζω και πάλι και της εύχομαι καλή επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟγΡΑΦΙΚΟ ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Η κυρία Μαρία Ναυροζίδου κατάγεται από γονείς πρόσφυγες Ποντιακής καταγωγής. Μεγάλωσε στο Μοσχάτο και τα τελευταία 37 έτη κατοικεί μόνιμα στις Αχαρνές. Αποφοίτησε από τη Σχολή Βρεφονηπιοκόμων και για 29 έτη εργάστηκε στον Παιδικό Σταθμό του Θεραπευτηρίου Ευαγγελισμός. Μητέρα τριών παιδιών της Ευφροσύνης, Κοινωνιολόγου – Παιδαγωγού, του Ορέστη, Ελεύθερου Επαγγελματία στην Εστίαση/ Καφέ και της Χριστίνας – Νεφέλης, Μαίας.

Με έντονο ενδιαφέρον για τα θέματα της πόλης της εκλέγεται ως Δημοτική Σύμβουλος Αχαρνών για πρώτη φορά το 2006 με θητεία σε αρκετές θέσεις Διοίκησης: ως Πρόεδρος 6ου Παιδικού Σταθμού 2007-2010, ως Αντιπρόεδρος στη ΔΗ.Φ.Α, ως Μέλος του Δ.Σ στο κέντρο πρόληψης ΔΙΕΞΟΔΟΣ του Δήμου Αχαρνών. Το διάστημα 2014 – 2019 διετέλεσε πρόεδρος στη ΔΗ.Κ.Ε.Α. ( Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών) και παράλληλα ως μέλος στον ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π. (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά).

Με έντονες ανησυχίες για την οικογένεια το 2008 εμπνέεται και ιδρύει τον Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά», όπου δίνει δυναμικό παρόν στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις διεκδικήσεις των δικαιωμάτων των τρίτεκνων οικογενειών με έντονη πολιτιστική, κοινωνική δράση και προσφορά από την θέση της.


Πολλές ήταν και είναι οι παρεμβάσεις της σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές και στον τοπικό τύπο. Έχει πλούσια αρθρογραφία σχετικά με το φλέγον ζήτημα της χώρας «Δημογραφικό-Υπογεννητικότητα» και τους τρόπους στήριξης των νέων .

Το 2010 ορίζεται ως αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας των Τριτέκνων ενώ στο διάστημα 2012-2014 ορίζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, όπου συνεχίζει να αγωνίζεται. Το 2019 ως υποψήφια ευρωβουλευτής ορίζεται εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού και παρακολουθεί τις εργασίες της ολομέλειας της Βουλής προς τιμήν της 19ης Μαΐου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Το 2022 ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας της νομαρχιακής επιτροπής Βόρειας Αττικής, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και το 2023 συμμετείχε στις εθνικές εκλογές ως υποψήφια Βουλευτής.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *