Γ. Πατούλης – Περιφέρεια Αττικής: Πρόσκληση στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος ‘Αττική’ – “Με στόχους και σχέδιο βάζουμε θεμέλια για το μέλλον”

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Γιώργος Πατούλης προσκαλεί τα μέλη των επιτροπών και τους πολίτες στη 2η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2021-2027 και την 7η Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020.


Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 στο Royal Olympic Hotel, Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα 117 43 (ώρα έναρξης 9:30 π.μ. και ολοκλήρωση στις 15:00).

Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές στο κοινό και εκτός από τα εγκεκριμένα μέλη των επιτροπών μπορούν να συμμετάσχουν, κοινωνικοί, οικονομικοί και λοιποί εταίροι, καθώς και πολίτες.

Με αφορμή την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«H Αττική αλλάζει καθημερινά µε εμβληματικά έργα και σημαντικές υποδομές. Με στρατηγικό σχεδιασμό και στοχοθεσία βάζουμε ισχυρά θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και συνολικά την κοινωνία. Με την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων και ευρωπαϊκών πόρων γυρίζουμε οριστικά σελίδα στο χθες και προχωράμε μπροστά».


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι συμμετέχοντες μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcz_eJlvPtR7lXu3fTJH404y0a3CO_VinzuGJ_1wlp80eN4w/viewform


Οι συνεδριάσεις των επιτροπών παρακολούθησης θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ στο YoutTube: https://www.youtube.com/@pep.attikis

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *