Γ. Πατούλης – Περιφέρεια Αττικής: “Ο Κηφισός μεταμορφώνεται” – Συνεχίζονται τα βελτιωτικά έργα

Με ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε για τη συνέχιση των βελτιωτικών έργων στον Κηφισό ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης τόνισε τη μετατροπή του Κηφισού σε ένα σύγχρονο και ασφαλή δρόμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ενημερώνοντας για τη μέχρι τώρα πορεία των έργων. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Καλημέρα!

Συνεχίζουμε τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης στον Κηφισό!


Μετά από δεκαετίες ο Κηφισός μεταμορφώνεται σ΄έναν σύγχρονο, ασφαλή δρόμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών!


Πιο αναλυτικά:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η βελτίωση του οδοστρώματος η οποία αναμένεται να έχει υλοποιηθεί σε ποσοστό 50% του συνολικού μήκους του, μέχρι το τέλος του μήνα.

Έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και η βελτίωση του φωτισμού με led (990 νέα φωτιστικά) σε όλο το μήκος του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών στηθαίων ασφαλείας, με νέα συστήματα αναχαίτισης οχημάτων, που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας σε σημεία όπου έχει παρατηρηθεί ότι συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα.

Επιπλέον μέχρι το τέλος του μήνα θα διαθέτει νέα οριζόντια και κάθετη σήμανση. Οι νέες ευδιάκριτες διαγραμμίσεις του Κηφισού θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο και θα υλοποιηθούν βάση εγκεκριμένης μελέτης που έχει εκπονήσει η διεύθυνση διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών. Ταυτόχρονα θα αντικατασταθούν οι φθαρμένες πινακίδες που βρίσκονται στις γέφυρες σήμανσης για πρώτη φορά από την κατασκευή του δρόμου.


Παράλληλα, μαζί με το νέο αρχιτεκτονικό φωτισμό που έχει τοποθετηθεί στις γέφυρες, εκτελούνται εργασίες συντήρησης στους ανισόπεδους κόμβους του αυτοκινητόδρομου.”

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *