Ζωντανά στο oknews.gr η νέα πολιτική εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου την Πέμπτη (23.2.2023) στον ΑΝΤ1 με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη και τους Γιάννη Ραγκούση, Δημήτρη Μάντζο

Απομένουν σχεδόν δυο μήνες για τις εκλογές, το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και ο Νίκος Χατζηνικολάου μπαίνει στον ρυθμό της μάχης της κάλπης με τη νέα του εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» την Πέμπτη (23.2.2023) στις 24:00 στον ΑΝΤ1 με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη και τους Γιάννη Ραγκούση, Δημήτρη Μάντζο. Το oknews.gr θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει τον παλμό της σημαντικής πολιτικής κουβέντας.


Το oknews.gr θα μεταδώσει ζωντανά από τις 24:00 την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Δημήτρη Μάντζο.

Οι τρεις πολιτικοί αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πολιτικό πεδίο και θα κάνουν αναφορά σε όλα τα καυτά θέματα των ημερών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα είναι βέβαια, οι ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά, οι τιμές «φωτιά» στα καύσιμα, τα προβλήματα της καθημερινότητας και φυσικά το πιο μεγάλο θέμα απ’ όλα. Ο λόγος για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Πρεμιέρα την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 24:00 στον ΑΝΤ1 και φυσικά ζωντανή μετάδοση από το oknews.gr.


Το τρέιλερ της εκπομπής είναι ήδη στον αέρα είναι εντυπωσιακό και σε βάζει στο κλίμα της συνέχειας επί της οθόνης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *