Υποψήφια στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Κώστα Κεντέρ, Έλσα Εξάρχου

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Κώστα Κεντέρη, Έλσα Εξάρχου, θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.


Η σύζυγος του βετεράνου πρωταθλητή του στίβου και Ολυμπιονίκη, Κώστα Κεντέρη θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Η Έλσα Εξάρχου θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων, στις εθνικές εκλογές.

Η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη ξέρει καλά τα προβλήματα στην περιοχή, καθώς είναι απο εκεί, ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νομό Ιωαννίων, αφού έχει ξενοδοχείο στο Πάπιγκο Ζαγορίου, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Το βράδυ της Κυριακής (26/02) ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν στο Μέτσοβο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέφαγε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και τους βουλευτές της Ν.Δ. στον νομό και στο τραπέζι βρισκόταν και η Έλσα Εξάρχου.


Η σύζυγος του Κώστα Κεντέρη μίλησε για την προσπάθεια που ξεκινάει για να μπει στη Βουλή και να εκπροσωπήσει τον τόπο της:


«Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει σήμερα για μένα. Με οδηγό την αγάπη για τον τόπο μου, θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέκο Καχριμάνη για να δούμε την Ήπειρο εκεί που της αξίζει. Περισσότερα σύντομα …», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *