Ξεκίνησε σήμερα ο διαγωνισμός του oknews.gr, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ σε site ενημέρωσης με δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ! – Οι απλοί όροι συμμετοχής.

Στο oknews.gr ξεκίνσηε από σήμερα Παρασκευή (24.2.2023) ο μεγαλύτερος διαγωνισμός, που έγινε ποτέ σε ενημερωτικό σάιτ!  Κι αυτό δεν περιέχει κανένα ίχνος υπερβολής!


Το oknews τινάζει την μπάνκα στον αέρα και μοιράζει δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ! Δεν κάναμε λάθος. Καλά διαβάσατε και καλά το γράψαμε. Δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ σε ενημερωτικό σάιτ ξεκίνησε από σήμερα Παρασκευή (24.2.2023) και θα διαρκέσει για 10 ολόκληρες ημέρες. Θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα 6 Μαρτίου!

Οι όροι συμμετοχής

Πως θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα μυθικά δώρα που δίνει το oknews.gr. Τα βήματα είναι απλά.


Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και twitter (oknewsgr) και στη συνέχεια μπείτε στο σάιτ μας, www.oknews.gr. Όταν μπείτε στο σάιτ, μπαίνετε σε όποιο άρθρο του θέλετε και γράφετε το σχόλιό σας. Κάθε σχόλιο σε κάθε διαφορετικό άρθρο θα σημαίνει και μια νέα συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι τυχεροί θα πάρουν δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.


Να είστε έτοιμοι, διότι από σήμερα έως τη Δευτέρα 6 Μαρτίου,  ένα σχόλιό σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!

Μείνετε συντονισμένοι στο oknews.gr και δεν θα χάσετε, διότι όπως λέει κι εκείνη η ατάκα… Το αφεντικό τρελάθηκε και μοιράζει τρελά δώρα!!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

78 σκέψεις για “Ξεκίνησε σήμερα ο διαγωνισμός του oknews.gr, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ σε site ενημέρωσης με δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ! – Οι απλοί όροι συμμετοχής.”