Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Αυξημένη κίνηση σε Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

 

Η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την Αττική έχει ξεκινήσει από το πρωί και ήδη η κίνηση είναι αυξημένη σε πολλά σημεία των Εθνικών Οδών.


Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα από την περιφέρεια προς την Αττική έχει ξεκινήσει από το πρωί, με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη στο ρεύμα εισόδου τόσο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου όσο και στην Αθηνών – Λαμίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, παρατηρείται ανάσχεση περίπου 200 μέτρων στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών.

Η Τροχαία έχει θέσει σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 το βράδυ στο ρεύμα εισόδου υπάρχει απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.


Κίνηση υπάρχει και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Στα διόδια των Μαλγάρων υπάρχουν πάντως, από νωρίς σήμερα (17.4.2023) το μεσημέρι δύο είσοδοι «ελεύθερες» για τη διέλευση των οχημάτων, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των εκδρομέων από και προς Θεσσαλονίκη μετά τις διακοπές του Πάσχα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *