Ξάνθη: «Αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένεια μου θα σας σκοτώσω όλους», απειλεί στο TikTok ο δολοφόνος του 45χρονου

Παγωμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης μετά το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε στο Δροσερό, την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


Ένας 36χρονος με άλλους τρεις άντρες, αφού έψαξαν για χρήματα, δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 46χρονο μέσα στο σπίτι που έμενε σε καταυλισμό Ρομά μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του.

Πριν παραδοθεί ο 36χρονος άνδρας, ανήρτησε βίντεο στο κοινωνικό δίκτυο TikTok, στο οποίο εξηγεί αρχικά τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, αποκαλώντας τον 45χρονο άνδρα «ρουφιάνο», ενώ φαίνεται και η στιγμή που εισέρχεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για να παραδοθεί.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» φέρεται να λέει στο βίντεο στα τούρκικα ο δράστης της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχθηκε 5 πυροβολισμούς εξ επαφής στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από τους συγγενείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ωστόσο κατέληξε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος δράστης φέρεται να εκτέλεσε τον 45χρονο άνδρα εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του , τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη, ενώ τα αιτία της δολοφονίας ήταν ότι ο δράστης πίστευε πως το θύμα τον είχε καταδώσει στην Αστυνομία με αποτέλεσμα την πρόσφατη σύλληψή του.


Ο δράστης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε συλληφθεί στο παρελθόν κατόπιν επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιανουάριο στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης όπου βρέθηκαν στην κατοχή του όπλα και ναρκωτικά. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δύο πιστολιών με φυσίγγια και τριών αμυντικών χειροβομβίδων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *