Τραγωδία: Βρέφος βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα – Συνελήφθη η μητέρα

Σοκ προκαλεί η είδηση του εντοπισμού νεκρού βρέφους σε φράγμα του Αλιάκμονα, στη Βέροια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το 11 μηνών βρέφος εντόπισαν περαστικοί στο φράγμα του Αλιάκμονα και κάλεσαν τις Αρχές, ενώ η δράστις αυτής της αποτρόπαιας πράξης φαίνεται να είναι η μητέρα του.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη της μητέρας του βρέφους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η 29χρονη έφυγε με το κοριτσάκι από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το 11 μηνών βρέφος. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τελικά, το βρέφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.


Φέρεται να ομολόγησε η μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 11 μηνών βρέφους φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στον ποταμό στις 31 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα στην αρχή έπεσε σε αντιφάσεις και έλεγε ότι το μωρό το είχε αφήσει σε άλλο σημείο. Έπειτα από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε ότι έριξε το μωρό στον ποταμό και υπέδειξε το σημείο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *