Βαθιά θλίψη στην κηδεία της 28χρονης Βίκυς

Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα της Τετάρτης (22/02) στην 28χρονη Βίκυ η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα σε χαράδρα, στο Σουφλί Έβρου συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι του χωριού Τυχερό.


Η νεκρώσιμος ακολουθία για την επικεφαλής του καρναβαλιού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης.

Συνεχίζεται η έρευνα από την αστυνομία

Την ίδια στιγμή η Ελληνική Αστυνομία, το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού, παρά τα αποτελέσματα και της νεκροψίας-νεκροτομής, συνεχίζουν τις έρευνες κιαι την συγκέντρωση στοιχείων για αυτή την περίεργη υπόθεση και τον τραγικό θάνατο της κοπέλας από το Τυχερό.

Η νεκροψία-νεκροτομή, όπως αναφέρει το Evros-news.gr που έγινε από τον Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, επιβεβαίωσε τις αρχικές του εκτιμήσεις στην επιτόπου αυτοψία, πως πρόκειται για αυτοχειρία. Η κοπέλα αυτοκτόνησε, καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος της. Μάλιστα υπήρξαν στοιχεία που στηρίζει αυτή την εκτίμηση, όπως οι χαρακιές με το μαχαίρι στα χέρια, ο τρόπος που έγινε η αυτοχειρία και το χέρι με το οποίο κρατούσε το μαχαίρι. Μαζί φυσικά με αυτό που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε το Evros-news.gr, το γεγονός ότι το μαχαίρι ήταν κάτω από την μπλούζα της.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *