Βασίλισσα Ελισάβετ: Προσγειώθηκε στη Σκωτία το αεροσκάφος με μέλη της βασιλικής οικογένειας – Οι απουσίες «έκπληξη»

Ένα αεροσκάφος της RAF που μετέφερε  επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σοφία, κόμισσα του Γουέσεξ, προσγειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Σκωτία. Ανάμεσα στους επιβάτες δεν ήταν – σύμφωνα με τον Guardian –  ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.


Η πτήση KRF23R της Βασιλικής Αεροπορίας απογειώθηκε από το RAF Northolt στο South Ruislip, στο δυτικό Λονδίνο, στις 14:39 (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.com. Το Dassault Falcon προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σκωτίας στις 15.50. 
 
Σημειώνεται πως η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον παρέμεινε στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου εθεάθη μαζί με τα τρία της παιδιά. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατευθύνονται στο Μπαλμόραλ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κατώφλι του Μπαλμόραλ πέρασαν ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα.

Στο μεταξύ έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία με φόντο την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ το γεγονός ότι έχει σπεύσει στο κάστρο του Μπαλμόραλ σύσσωμη η βασιλική οικογένεια δείχνει ότι η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα από το BBC ακυρώθηκε η παραδοσιακή τελετή αλλαγής φρουράς έξω από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα έχει τοποθετηθεί και σχετική πινακίδα που ενημερώνει για την συγκεκριμένη απόφαση. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *