Βασίλης Τσιάρτας: Στάθηκε στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την αισχρή επίθεση που έκανε στο υπουργό ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και εξαπέλυσε πυρά κατά του ηθοποιού

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα Εθνική Δημιουργία, Βασίλης Τσιάρτας στάθηκε στο πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την επίθεση που του έκανε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και εξαπέλυσε πυρά κατά του ηθοποιού.


Ο Ζαραλίκος εξαπέλυσε αισχρή επίθεση μέσα από βίντεό του κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι θα πάει το όλο θέμα στην δικαιοσύνη.

Ο Βασίλης Τσιάρτας είδε το όλο θέμα και υπό το πρίσμα της οπαδικής ιδιότητας του Ζαραλίκου. Από την άλλη, όμως, έδειξε εμμέσως πλην σαφώς ότι καταδικάζει τον ηθοποιό και είναι στο πλευρό του υπουργού Ανάπτυξης στο όλο ζήτημα.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε ριτουίτ το ποστ που είχε κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για το θέμα με τον Ζαραλίκο και ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter για τον ηθοποιό:

Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός όμως είναι ΑΕΚ κ μάλιστα αποδεκτός από παίκτες κ οπαδούς κ πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες κ της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας…


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *