Βαρβιτσιώτης: “Η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”

«Η χώρα χρειάζεται μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να περάσουμε στη δεύτερη φάση υλοποίησης του κυβερνητικού μας προγράμματος, με στόχο μια ισχυρή, δίκαιη και κοινωνική Ελλάδα», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξη στην εφημερίδα ”Παρασκήνιο”.


Ο κ. Βαρβιτσιώτης δηλώνει αισιόδοξος ότι «στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού και των ψεμάτων», «στις ανέξοδος υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία.

Κάνοντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου στον τομέα τής εξωτερικής πολιτικής ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνει ότι «κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αλλεπάλληλες κρίσεις», «αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».

«Πετύχαμε να δυναμώσουμε τη φωνή της Ελλάδας στην ΕΕ αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά, ξεκαθαρίζει ότι «θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε από τις πάγιες εθνικές μας θέσεις».


Τέλος, αναφερόμενος στις εκλογές επισημαίνει ότι «έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη τετραετία, ώστε να στηρίξουμε τους νέους μας, τις γυναίκες, να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, να ενισχύσουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».


«Το ζητούμενο για εμάς είναι ο Έλληνας να έχει σταθερή και καλά αμειβόμενη εργασία και όχι να πληρώνει υψηλούς φόρους», καταλήγει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Βαρβιτσιώτης: “Η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη””