Τύρναβος: Στον ανακριτή οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης – Αρνούνται τις κατηγορίες

Την πόρτα του ανακριτή περνούν σήμερα οι τέσσερις ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σε πανηγύρι στον Τύρναβο.


Οι τέσσερις από τους έξι συνολικά εμπλεκόμενους στην σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα Λάρισας, για να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση από την κοπέλα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία έχει υποβληθεί η 22χρονη.

Ο 14χρονος που κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο τον ομαδικό βιασμό κατηγορείται για συνέργεια και παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ οι άλλοι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης.

Η 22χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου με τους αστυνομικούς αρχικά να προχωρούν σε προσαγωγές και στη συνέχεια στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων ηλικίας 17, 16, 15 και 14 ετών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Τύρναβος: Στον ανακριτή οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης – Αρνούνται τις κατηγορίες”