Τουρκία: «Πάγωσαν» με την ξαφνική αδιαθεσία Ερντογάν σε ζωντανή εκπομπή – Διακόπηκε η συνέντευξή του

Αναστάτωση προκλήθηκε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, όταν ο Τούρκος πρόεδρος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7, με αποτέλεσμα να διακοπεί η μετάδοση.


«Ω, Θεέ μου», αναφώνησε την ώρα που η συνέντευξη στο προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν ακόμα αέρα, με τον δημοσιογράφο που συντόνιζε εκείνη την ώρα την συζήτηση να ζητά εσπευσμένα να διακοπεί η μετάδοση.

Μετά από λίγη ώρα το KANAL 7 συνδέθηκε ξανά με το προεδρικό μέγαρο με τον Ερντογάν να βρίσκεται στη θέση του προκειμένου να συνεχίσει την συνέντευξη που παραχωρούσε. Συγκεκριμένα, μετά από 10 λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε και πάλι ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

«Χθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας», συνέχισε.


Σημειώνεται πάντως ότι μετά από λίγα λεπτά η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.


Δείτε τι συνέβη:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *