Τουρκία: Επίθεση της Ακσενέρ στον Ερντογάν στη Βουλή με σφαίρες ανά χείρας

 

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην βουλή, κρατώντας μάλιστα σφαίρες ανά χείρας.


Η Μεράλ Ακσενέρ έχει πει ανοιχτά ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο ηθικός αυτουργός της ένοπλης επίθεσης που έγινε την περασμένη Παρασκευή (31.3.2023) στα γραφεία του Καλού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αστυνομικές αρχές της Κωνσταντινούπολης πάντως, υποστηρίζουν ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και φυσικά με τον Ερντογάν και ανέφεραν οι έρευνές τους έδειξαν ότι φύλακας στην απέναντι οικοδομή φέρεται να πυροβόλησε κάποιους κλέφτες που είχαν εισβάλει στην οικοδομή και επιχείρησε να τους εμποδίσει. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν κάποιες απ’ αυτ΄’ες τις σφαίρες στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ.

Η Μεράλ Ακσενέρ όμως, δεν τα πιστεύει αυτά. Εξακολουθεί να λέει ότι πίσω από τηνν επίθεση ήταν ο Ερντογάν.

Χθες, Τετάρτη (05.04.2023) μάλιστα η επικεφαλής του Καλού Κόμματος εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Τουρκίας από το βήμα της Βουλής, κρατώντας μάλιστα σφαίρες στα χέρια της.


«Οι σφαίρες δεν θα μας σταματήσουν. Αφού έχουμε ξεπεράσαμε τόσα εμπόδια, τώρα θα μας σταματήσει αυτή η σφαίρα; Από σπίθα θα γίνεται φωτιά! Το υπόσχεστε;» είπε, απευθυνόμενη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της.


«Ναι το υποσχόμαστε!» ανταποκρίθηκαν οι βουλευτές του Καλού Κόμματος, με την Ακσενέρ να ρωτάει: «Θα αντισταθείτε σε όλες τις απειλές και τις συκοφαντίες. Το υπόσχεστε;» και να λάβει την απάντηση: «Ναι το υποσχόμαστε!».

«Θα αντιμετωπίσετε όλες τις σφαίρες. Όλα αυτά… Όλα αυτά,,, Θα τα αντιμετωπίσετε… Όλα αυτά… Θα τα αντιμετωπίσετε και θα γίνεται ‘ο Ήλιος’ για τον λαό μας. Το υπόσχεστε; Το πρωί της 15ης Μαΐου θα κάνουμε να χαμογελάσουν όλα τα πρόσωπα» σημείωσε επίσης η Μεράλ Ακσενέρ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *