Τουρισμός: Πως επιβεβαιώνεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Κρήτης

Επιβεβαιωτικό του πρωταγωνιστικού ρόλου της Κρήτης στον ελληνικό τουρισμό είναι το γεγονός ότι 100 τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας θα βρεθούν στις Γούβες Ηρακλείου σε ειδική εκδήλωση.


Πρόκειται για την απονομή των βραβείων τους Starway Awards,  στα πρακτορεία με τις υψηλότερες πωλήσεις, που οργανώνουν τα γερμανικά τουριστικά γραφεία Ferien Touristik και Coral Travel

Χώρος τέλεσης της εκδήλωσης το ξενοδοχείο Amirandes Grecotel Boutique Resort,  από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου. Θα προσκληθούν τα 100 πρακτορεία που πέτυχαν τις υψηλότερες συνολικές πωλήσεις ή τη μεγαλύτερη συνολική αύξηση πωλήσεων μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2022 και 30ής Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Ender Karadag,  επικεφαλής πωλήσεων, υπόσχεται ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μια γκαλά βραδιά και ένα πλούσιο πάρτι για τα φετινά Starway Awards. Φυσικά, θα ανακοινωθούν και τα νέα από το Coral Travel και το Ferien Touristik, όπως για παράδειγμα οι νέοι προορισμοί στο χαρτοφυλάκιό τους.

Κάθε κράτηση που γίνεται από τους συνεργαζόμενους πράκτορες μετράει μία φορά για τον διαγωνισμό. Οι διοργανωτές για να αυξήσουν το ενδιαφέρον τους για την Κρήτη ως επιπλέον κίνητρο κράτησης, προσμετρούν κάθε κράτηση στην Ελλάδα μιάμιση φορά και κάθε κράτηση στα ξενοδοχεία της Grecotel δύο φορές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *