Το ξεχωριστό μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εκλογές: Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στην Ευγενία Μανωλίδου και τον κόσμο

Με ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό βίντεο που ανέβασε στις σελίδες του στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε την προεκλογική περίοδο.


Με το μήνυμά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέλησε να μιλήσει για την εξαντλητική και κοπιαστική προεκλογική περίοδο, στην οποία ακούραστα και με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, βρέθηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά της Αθήνας, πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι, από πλατεία σε πλατεία, από γειτονιά σε γειτονιά για να μιλήσει στον κόσμο για το τεράστιο έργο που έγινε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και για το τεράστιο έργο που έκανε η κυβέρνηση αλλάζοντας την Ελλάδα και μετατρέποντάς την από «φτωχό συγγενή» της Ευρώπης σε πρωταθλήτρια σε όλα τα επίπεδα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά την απίστευτη κούραση από την εξαντλητική προεκλογική περίοδο ξεκαθάρισε ότι αυτή ήταν η ωραιότερη προεκλογική περίοδος της ζωής του και έκανε τον απολογισμό του.

Ευχαρίστησε τους χιλιάδες ανθρώπους που του έδειξαν την αγάπη τους, τον κόσμο που ανοιξε το σπίτι του για να γίνει συγκέντρωση εκεί, τους εθελοντές που τον βοήθησαν, τους συνεργάτες του στο υπουργείο αλλά και τους υπαλλήλους εκεί. Και φυσικά έστειλε και το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του.  

Μα δεν ξέχασε και την αγαπημένη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, που ήταν δίπλα του σε αυτόν τον αληθινό Μαραθώνιο και διοργάνωσε με υποδειγματικό τρόπο τις τεράστιες συγκεντρώσεις του στο The Mall τον Ιανουάριο για την κοπή της πίτας του, την απίστευτη τριπλή ομιλία του με ολογράμματα σε τρία διαφορετικά σημεία, την εκδήλωση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, τις εκδηλώσεις στις πλατείες.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά και στην πετυχημένη κατά γενική ομολογία (από εχθρούς και φίλους) θητεία του στο υπουργείο, τονίζοντας ότι «Θα παραδώσω στον διάδοχό μου με ψηλά το κεφάλι».


Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι επί των ημερών του στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων:

«Πήραμε 3 ναυπηγεία κλειστά και παραδίδουμε 3 ανοιχτά»

«Πήραμε ένα Ελληνικό σταματημένο και τώρα 9 γερανοί δουλεύουν εκεί»

«Πήραμε τη διπλή ανάπλαση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού παρατημένη και τώρα όλα ξεκίνησαν»


«Σώσαμε χιλιάδες επιχειρήσες, δημιουργήσαμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας»

«Φέραμε επενδύσεις που κανείς δεν πίστευε ότι μπορούμε να φέρουμε»

«Όταν αναλάβαμε όλοι μας λέγανε: βρείτε μας δουλειά και τώρα όλες οι επιχειρήσεις μας λενε: βρείτε μας εργαζόμενους».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε επίσης από τον κόσμο να τον τιμήσει με το σταυρό του στις κάλπες και τόνισε ότι είναι λάθος να σκέφτονται κάποιοι από τους υποστηρικτές του: «Θα έχει χιλιάδες σταυρούς ούτως η άλλως». Όπως εξήγησε, η δύναμη είναι ο σταυρός.

 Επίσης έστειλε μήνυμα νίκης και τόνισε ότι αύριο (21.5.2023) το βράδυ μετά τις εκλογές όλοι μαζί «θα πανηγυρίσουμε τη σπουδαία νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *