Το συγκλονιστικό βίντεο από τον σοβαρό τραυματισμό 22χρονου, που βούτηξε για το σταυρό στη Φθιώτιδα

Ένας 22χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην γιορτή των Θεοφανείων στην Φθιώτιδα όταν έκανε βουτιά για να πιάσει το σταυρό στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.


Το lamiareport.gr ανέφερε ότι ο 22χρονος, που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε να βουτήξει στα νερά για να πιάσει το σταυρό στη γιορτή.

Η στάθμη του νερού όμως, στο σημείο είναι χαμηλή και δεν είναι πάνω από μισό μέτρο. Ο 22χρονος βούτηξε και χτύπησε στα χέρια και τον αυχένα.

Ο κόσμος που ήταν στο σημείο για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια, έβγαλε τον 22χρονο από το νερό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν σύμφωνα με το lamiareport.gr ότι το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει.

Αιτία ήταν ότι το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο όχημα από τα Καμένα Βούρλα.


Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Αμέσως ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.


Το tvstar παρουσίασε βίντεο από την ώρα του συμβάντος και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *