Το σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατο ακροβάτισσας – Έπεσε στο κενό την ώρα ενός επικίνδυνου νούμερου

 

Εικόνες που παγώνουν το αίμα και σοκάρουν κατέγραψαν κάμερες σε παράσταση ακροβατών στην Κίνα. Στο σοκαριστικό βίντεο αποτυπώθηκαν οι σκληρές εικόνες από την πτώση στο κενό ακροβάτισσας, η οποία λίγο αργότερα έχασε τη ζωή της σε νοσοκομείο, εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων της.


Το τραγικό συμβάν έγινε όταν η ακροβάτισσα και ο επίσης ακροβάτης σύζυγός της πραγματοποιούσαν ένα επικίνδυνο νούμερο στο χωριό Χουγκάο στην επαρχία Ανχούι της Κίνας.

Η Κινέζα ακροβάτισσα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Κάποια στιγμή η 37χρονη γυναίκα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του συζύγου της και έπεσε στο κενό.

Οι θεατές άρχισαν να ουρλιάζουν. Συνάδελφος της ακροβάτισσας είπε στους δημοσιογράφους ότι η άτυχη Κινέζα «ανέπνεε ακόμα αδύναμα» μετά την πτώση της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου αργότερα υπέκυψε από το σοβαρά τραύματά της.

Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν στο χωριό της Κίνας κυκλοφόρησαν κάποια… σενάρια που ανέφεραν ότι η άτυχη ακροβάτισσα είχε τσακωθεί με τον σύζυγό της πριν την παράσταση και δεν ήθελε να φορέσει ζώνη ασφαλείας.


Ο 37χρονος σύζυγός της όμως, διέψευσε τα πάντα μιλώντας στο Yangzi Evening News.


«Ήμασταν πάντα ευτυχισμένοι μαζί. Δεν υπήρξε καυγάς. Δεν μπορώ όμως, να αποκαλύψω συγκεκριμένες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *