Το σοκαριστικό βίντεο από την φονική επίθεση αλιγάτορα σε 85χρονη γυναίκα και το σκυλάκι της στην Φλόρινα των ΗΠΑ

Εικόνες που προκαλούν σοκ κατέγραψε κάμερα στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένας αλιγάτορας έκανε επίθεση σε 85χρονη γυναίκα και το σκυλάκι της και τους σκότωσε.


Η 85χρονη Γκλόρια Σερτζ έκανε αμέριμνη βόλτα με το σκυλάκι της σε ακτή λίμνης στη Φλόριντα.Στο νερό όμως, παραμόνευε ένας αλιγάτορας. Η γυναίκα δεν τον είχε πάρει είδηση. Ο αλιγάτορας πλησίασε την ακτή, βγήκε έξω, άρπαξε το σκυλάκι της ηλικιωμένης και περάσυρε κι εκείνη μαζί στο νερό. Η γυναίκα και το σκυλάκι της έχασαν τη ζωή τους.

 Ένας αλιγάτορας που παραμόνευε μέσα στο νερό, επιτέθηκε ξαφνικά στο σκυλάκι της ανυποψίαστης ηλικιωμένης γυναίκας. Ο αλιγάτορας άρπαξε το σκυλάκι και μαζί του παρέσυρε στο νερό και την άτυχη γυναίκα και σκότωσε και τους δυο.

Τα ανατριχιαστικοί τηλεφωνήματα στην άμεση δράση

Τα αμερικανικά ΜΜΕ έφεραν στο φως τηλεφωνήματα που έκαναν περίοικοι στην άμεση δράση την ώρα του συμβάντος. Ο πιο ανατριχιαστικός διάλογος ήταν εκείνος γειτόνισσας της άτυχης γυναίκας που είδε όλη την φρικτή και σοκαριστική σκηνή.


 «Θέε μου, ο αλιγάτορας την έπιασε. Ένας αλιγάτορας άρπαξε μια γυναίκα», έλεγε η γειτόνισσα της 65χρονης.


«Πόσο μεγάλος είναι;» ρώτησε η αστυνομικός που απάντησε στο τηλεφώνημα.

«Είναι τεράστιος, δεν έχω κάτι να την φτάσω» απάντησε έντρομη μάρτυρας της φονικής επίθεσης.

Η γυναίκα που πήρε τηλέφωνο συνέχισε να λέει: «Ο αλιγάτορας άρπαξε το σκυλί και πήρε μαζί του τη γυναίκα». «Είναι ζωντανή;», ρωτά ξανά ο αστυνομικός με τη γυναίκα να απαντάει: «ναι είναι ζωντανή, την πήρε μαζί του».

«Θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει», αφηγήθηκε η γειτόνισσα, η 77χρονη Κάρολ, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPBF.


Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν την 85χρονη και το σκυλάκι της.

Το σοκαριστικό βίντεο

Ο αλιγάτορας, πάντως, που έφτανε τα 3 μέτρα σε μήκος και ζύγιζε κοντά στα 300 κιλά, εντοπίστηκε από ελικόπτερο της τοπικής αστυνομίας, πιάστηκε και του έγινε ευθανασία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *