Το oknews.gr αλλάζει, γίνεται ακόμη πιο δυνατό με θέματα και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν

Από την Πρωτοχρονιά το oknews.gr έχει μπει σε μια νέα τροχιά. Με δυναμισμό και φρεσκάδα φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο των media προσφέροντας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.


Το ειδησεογραφικό του στίγμα έχει γίνει ακόμη πιο δυνατό και αυτή η προσπάθεια έχει κατορθώσει να ανεβάσει κατακόρυφα την απήχηση του oknews.gr στο κοινό. Κάθε μέρα που περνά η προτίμηση των αναγνωστών αυξάνεται και παράλληλα αυξάνεται η δέσμευση και η θέληση των συντελεστών του site για περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση.

Τις επόμενες μέρες το oknews.gr αποκτά νέα ανανεωμένη μορφή που θα το καταστήσει ακόμη πιο ελκυστικό στους αναγνώστες του. Παράλληλα θα ενισχυθεί το περιεχόμενο του με ζωντανές συνδέσεις, live συνεντεύξεις, live radio, και πλούσια δώρα καθημερινά για όλους.

Στο oknews.gr θα φιλοξενηθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις υπουργών και σημαντικών πολιτικών παραγόντων που θα συζητηθούν και θα βγάλουν αποκλειστικές ειδήσεις

Στη νέα εποχή που ανατέλλει το oknews.gr θέλει όλους τους αναγνώστες κοντά του γιατί η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση έχουν όνομα oknews.gr.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *