Το «ευχαριστώ» του Θεοδόση Ζερβουδάκη, οι ευχές και η κοπή της πίτας της ZER, που έκλεισε 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και συνεχίζει ακάθεκτη

Η χαρά του Θεοδόση Ζερβουδάκη ήταν διπλή. Από τη μια, ήταν οι αναρίθμητες ευχές που δέχτηκε από όλους για την ονομαστική του εορτή (του αγίου Θεοδοσίου, γαρ). Από την άλλη, είδε το άλλο του… παιδί, την εταιρεία ZER, που δημιούργησε πριν 3 δεκαετίες, να μεγαλώνει, να γιγαντώνεται να γίνεται status στον επιχειρηματικό κόσμο και να φτάνει στα 30.


Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης αποφάσισε την μέρα της ονομαστικής του εορτής να την γιορτάσει πέρα από την οικογένειά του, τους φίλους, τους συγγενείς, τον κόσμο και με ένα άλλο ιδιαίτερο τρόπο. Να την γιορτάσει με την άλλη του… οικογένεια, την ZER που είχε τα γενέθλιά της, καθώς συμπηρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης και σπουδαίας επιχειρηματικής παρουσίας.

Ο πρόεδρος του Ομίλου ZER έκοψε την πίτα της επιτυχημένης εταιρείας που γιγαντώνεται συνέχεια μαζί με τους εργαζόμενους του ομίλου, που αποτελούν το άλλο σημαντικό συστατικό της ψυχής της εταιρείας.

Μέσα από τα social media, o Θεοδόσης Ζερβουδάκης έστειλε το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε όλους όσοι του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά και υποσχέθηκε να συνεχίσει ακάθεκτος την επιτυχημένη πορεία του με τη ZER στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.

«Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε. Όλοι μαζί σαν γροθιά»


Για την ονομαστική του εορτή ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης έγραψε στις σελίδες του στα social media:


«Οι ευχές σας για την ονομαστική μου εορτή ξεκίνησαν ήδη. Σας είμαι ευγνώμων. Σήμερα επέλεξα να κόψω με το προσωπικό μου την πίτα στην ZER γιατί εκτός από την γιορτή μου γιορτάσει και το άλλο μου «παιδί» το δημιούργημα μου, η ΖΕR που ίδρυσα τον Ιανουάριο του 1994. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε! #Παντα_μαζι ##nameday #ΑγιουΘεοδοσιου #Ζερβουδακης»

Στο μήνυμά του για την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος της ZER τόνισε:

«Όλοι μαζί σαν γροθιά! Κόψαμε την καθιερωμένη πίτα μας γιορτάζοντας την ονομαστική μου εορτή αλλά και το κλείσιμο 30 χρόνων της ZER. Σας ευχαριστώ θερμά γι΄ αυτή την τόσο μακροχρόνια αγάπη που μου δίνετε απλόχερα. Θα συνεχίσουμε πάντα μαζί, με υγεία πάνω από όλα!»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *