Την Παρασκευή ξεκινάει ο διαγωνισμός του oknews.gr ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ σε site ενημέρωσης με δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ – Οι όροι συμμετοχής

Στο oknews.gr ξεκινάει την Παρασκευή (24.2.2023) ο μεγαλύτερος διαγωνισμός, που έγινε ποτέ σε ενημερωτικό σάιτ.  Κι αυτό δεν περιέχει κανένα ίχνος υπερβολής!


Το oknews τινάζει την μπάνκα στον αέρα και μοιράζει δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ! Δεν κάναμε λάθος. Καλά διαβάσατε. Δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ σε ενημερωτικό σάιτ ξεκινάει την Παρασκευή (24.2.2023) και θα διαρκέσει για 10 ολόκληρες ημέρες. Θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα 6 Μαρτίου!

Πως θα πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τα μυθικά δώρα που δίνει το oknews.gr. Τα βήματα είναι απλά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο oknews.gr. Μπαίνετε σε όποιο άρθορ του σάιτ θέλετε και γράφετε το σχόλιό σας. Κάθε σχόλιο σε κάθε διαφορετικό άρθρο θα σημαίνει και μια νέα συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι τυχεροί θα πάρουν δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.


Να είστε έτοιμοι την Παρασκευή 24.2.2023, διότι ένα σχόλιό σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!


Μείνετε συντονισμένοι στο oknews.gr και δεν θα χάσετε!!!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 σκέψεις για “Την Παρασκευή ξεκινάει ο διαγωνισμός του oknews.gr ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έγινε ποτέ σε site ενημέρωσης με δώρα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ – Οι όροι συμμετοχής”