Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη – Αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο για άλλη μια χρονιά

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης θα κόψει την παραδοσιακή βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 11:00 στον 3ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 35).


Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέστειλε πρόσκληση στον κόσμο να δώσει το παρών στην κοπή της πίτας του και να ανταλλάξει μαζί του ευχές για το 2023.

Το καλεσμά του φυσικά όχι μόνο θα εισακουστεί, αλλά στην κοπή αναμένεται να γίνει το… αδιαχώρητο για άλλη μια χρονιά. Του λόγου το αληθές το επιβεβαιώνει περίτρανα το παρελθόν.

Τα παλαιότερα χρόνια ο Άδωνις Γεωργιάδης έκοβε την πίτα του στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα και όχι μόνο το ξενοδοχείο, αλλά ολόκληρη η περιοχή γύρω απ’ αυτό γέμιζε με κόσμο, που ήθελε να δει από κοντά τον Άδωνι Γεωργιάδη και να του ευχηθεί τα καλύτερα για τη νέα χρονιά. Όλοι θυμούνται ότι γινόταν… χαμός από τον κόσμο, που χωρίς καμιά υπερβολή έκλεινε την Πανεπιστημίου, που είναι μπροστά από το ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τα τελευταία 3 – 4 χρόνια ο Άδωνις Γεωργιάδης έκοβε την πίτα στο ξενοδοχείο Κάραβελ. Εκεί γινόταν ακόμα περισσότερο το… αδιαχώρητο. Οι εικόνες που ακολουθούν αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν περιέχει κανένα ίχνος υπερβολής αυτό που αναφέραμε. Ο κόσμος γέμιζε ασφυκτικά την αίθουσα του Κάραβελ, που γινόταν η κοπή και δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα.


Χαμός γινόταν φυσικά και έξω από το ξενοδοχείο, όπου αμέτρητος κόσμος βρισκόταν σε κάθε σημείο του δρόμου και έκλεινε ολόκληρο σχεδόν το τετράγωνο έξω από το Κάραβελ.


Με δεδομένα όλα αυτά είναι λογικό όσοι θέλουν να δώσουν το παρών στην κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη στο The Mall Athens την Κυριακή να πρέπει να πάνε από νωρίς στο σημείο, διότι αν αργήσουν δεν θα βρίσκουν σημείο… να σταθούν από το πλήθος του κόσμου, που θα είναι εκεί.

Ιδού οι φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη στο Κάραβελ τα προηγούμενα χρόνια, που δείχνουν ότι η αγάπη του κόσμου για τον υπουργό και η θέληση να δώσουν όλοι το παρών στην κοπή της πίτας δενέχουν προηγούμενο.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δείχνουν ότι μια φωτογραφία όντως αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *