Θλίψη και οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα, η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Τζένου.


Σε έντονα φορτισμένο κλίμα συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος βρέθηκαν στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, που «έφυγε» σε ηλικία 46 ετών.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής των «Παραπολιτικών» βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Πάτρα όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Κυριακής. Ο Παναγιώτης Τζένος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και επί 40 λεπτά γινόταν προσπάθεια ανάνηψης, αλλά οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να τον επαναφέρουν και έφυγε από την ζωή.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Το παρών στο στο τελευταίο αντίο του Παναγιώτη Τζένου έδωσαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ, συγγενείς και φίλοι. Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, ο βουλευτής της Α’ Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *