Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί παρκουρίστες που έβαλαν φωτιά σε κατάστημα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν την Δευτέρα ενώ πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα, έπειτα από φωτιά σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.


Σε βάρος των δύο 21χρονων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για εμπρησμό κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απόπειρα σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων από την Πυροσβεστική, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν να κινούνται σε ταράτσα διπλανού κτηρίου, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Στη συνέχεια, οι δύο άντρες προσπάθησαν να διαφύγουν κάνοντας παρκούρ. Η αστυνομία κατάφερε, έπειτα από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, να συλλάβει τον έναν, ο δεύτερος όμως προσπάθησε να διαφύγει και εν τέλει ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Οι δύο νεαροί φέρεται να έκαναν γκράφιτι και προκάλεσαν φωτιά. Σε έλεγχο των αστυνομικών, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μάσκα με μορφή κόμικ, τέσσερις μαρκαδόροι υπογραφής, τρεις αναπτήρες, ένα κουτί σπίρτα και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι δύο νεαροί παρκουρίστες που έβαλαν φωτιά σε κατάστημα”