Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» οι δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. για 2χρονο κοριτσάκι που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια του

Καίρια ήταν η συμβολή δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για τη σωτηρία ενός παιδιού 2 ετών που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπό του, στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπό του και κινδύνευε, αφού το υγρό έπεσε και στα μάτια του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έστησαν γέφυρα ζωής για την έγκαιρη μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ειδικότερα, οι γονείς της μικρής, πανικοβλημένοι, προσπαθούσαν να μεταβούν από τη Νεάπολη στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους, καθώς το παιδί τους κινδύνευε, αφού το καυστικό υγρό είχε πέσει στα μάτια του. Οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο και το παιδί έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο, μέσα σε 8 λεπτά.

Οι γονείς της 2χρονης έγραψαν ένα συγκινητικό γράμμα στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «ευτυχώς βρέθηκαν στον δρόμο μας», ευχαριστώντας τους από καρδιάς. Όπως είπαν, ένιωσαν ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν ήταν μόνοι. Συγκινημένος ο πατέρας είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που στάθηκαν ως «φύλακες άγγελοι» στο πλευρό του παιδιού του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» οι δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. για 2χρονο κοριτσάκι που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια του”