Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν πάνω από 12 κιλά ηρωίνης σε ρεζέρβα αυτοκινήτου – Τους «τσάκωσαν» στα Μάλγαρα

Περισσότερα από 12 κιλά ηρωίνης έκρυβε ένα ζευγάρι στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου, τα οποία επρόκειτο να διακινηθούν σε πιάτσες τοξικοερξαρτημένων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση συνελήφθησαν, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, ένας 33χρονος Αλβανός και η 27χρονη Ελληνίδα σύντροφός του.


Η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είχε πληροφορίες για τη μεταφορά των ναρκωτικών και όταν το όχημα που οδηγούσε ο 33χρονος, με συνοδηγό την 27χρονη, έφτασε στα διόδια των Νέων Μαλγάρων (επί της ΠΑΘΕ), ακολούθησε έλεγχος, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν 25 δέματα – επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό της ρεζέρβας – που περιείχαν συνολικά 12 κιλά και 200 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες αποθήκευαν και οργάνωναν τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Ο πρώτος συλληφθείς, κατά την ίδια ανακοίνωση, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή (κατά συναυτουργία).

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *