Θεσσαλονίκη: Απόστρατος κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα παιδιά του και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης η είδηση για ένα πατέρα, ο οποίος -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του και άνοιξε φιάλη υγραερίου.


Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 20:30, από μία γυναίκα, ότι ο πρώην σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά της, περίπου τριών ετών, ήταν κλειδωμένα σε όχημα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο.

Περιπολικό της αστυνομίας έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά με τον πατέρα τους. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στην καμπίνα του οχήματος τα ανήλικα δίδυμα είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Στη συνέχεια, τα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ δυσφορία αισθάνθηκε και αστυνομικός του παραπάνω πληρώματος που χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 62χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας, μεταφέρθηκε και αυτός σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε νοσοκομείο με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 62χρονος απόστρατος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι στο πορτ-μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου που, σε αντίθεση όμως με την πρώτη, ήταν ασφαλισμένη.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *