Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μια τυχοδιωκτική πολιτική, ενάντια στα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξεπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μεταναστευτικό και στον Έβρο.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Ώρα Ελλάδας, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί μια πολιτική απίστευτα τυχοδιωκτική, μια επικίνδυνη πολιτική, η οποία στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της πατρίδας. Επίσης ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανοίξει τα σύνορα και να ζήσουμε τραγικές στιγμές όπως το 2015, το 2016 και το 2017 με τα αίσχη της Μόριας, της Ιδομένης και του Ελληνικού.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική εκπομπή:

«Και δυστυχώς δεν μεταβάλει επίσημα η αξιωματική αντιπολίτευση για το γνωστό περιστατικό Ιουλίου και Αυγούστου στον  Έβρο.  Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το θέμα ακολουθούν μια πολιτική απίστευτα τυχοδιωκτική. Απίστευτα τυχοδιωκτική, επικίνδυνη πολιτική, η οποία στρέφεται ενανάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξανανοίξει  τα σύνορα και να ξανασυμβεί  αυτό που έγνε την περίοδο 2015, 2016, 2017 με το αίσχος της Μόριας στη Μυτιλήνη, με το αίσχος της  Ιδομένης, με το αίσχος του Ελληνικού».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *