Θεοδωρικάκος για «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Αλλοπρόσαλλοι, παράνομοι και παράλογοι -Εγκληματικές πράξεις

Στο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί σε Γυμνάσιο στην Πιερία αναφέρθηκε, σε δήλωσή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.


«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία για την υγεία και ασφάλεια όλων των πολιτών. Η αρπαγή σήμερα του διευθυντή Γυμνασίου στην Πιερία από μια ομάδα φανατικών και αλλοπρόσαλλων ατόμων αποτελεί ασφαλώς παράνομη και παράλογη συμπεριφορά. Όποιοι προκαλούν καθ’ αυτόν τον τρόπο την ελληνική κοινωνία με εγκληματικές πράξεις, παραπέμπονται κατευθείαν από την Ελληνική Αστυνομία στη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Υπενθυμίζεται πως σε 11 συλλήψεις «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» προχώρησε η αστυνομία στην Πιερία, για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Γυμνάσιο Αιγινίου.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης συνέλαβαν δύο γυναίκες και εννέα άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για κακούργημα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.


Πηγή: iefimerida.gr


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *