The Ellinikon Commercial Hub: Ένας υπερσύγχρονος εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός

Ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς αναμένεται να γίνει το «The Ellinikon Commercial Hub» για την πόλη της Αθήνας. Το Commercial Hub του νέου ανανεωμένου Ελληνικού, αποσκοπεί να γίνει ο νέος υπερσύγχρονος εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός που θα εκτείνεται σε περισσότερα από 185.000 τ.μ. επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης


Το Commercial Hub θα αποτελέσει πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς αναπόσπαστο κομμάτι του μοναδικού σχεδιασμού του συγκροτήματος αποτελεί ο σεβασμός στο περιβάλλον και η βιωσιμότητα, με τη σφραγίδα των γνωστότερων Συστημάτων Περιβαλλοντικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (LEED). Με έξυπνες και «πράσινες» λύσεις, ελαχιστοποιείται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του συγκροτήματος. Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας επιτυγχάνεται με τη χρήση ενεργών συστημάτων υψηλής απόδοσης και ανανεώσιμων πηγών.

Επιπλέον, θα προσφέρει ένα ευχάριστο πολυδιάστατο τοπίο στο οποίο κυριαρχούν οι πλατείες και οι χώροι πρασίνου, ενώ όλα συντελούν ώστε η βόλτα και οι αγορές να γίνονται με κάθε άνεση. Το σύστημα ελέγχου και σταθεροποίησης της θερμοκρασίας εξασφαλίζει ευχάριστη παραμονή χειμώνα – καλοκαίρι. Ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την παραμονή στους υπαίθριους χώρους, οι εσωτερικοί χώροι αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για αγορές και διασκέδαση.

«Φανταστείτε ένα μέρος, όπου μπορείτε να εργάζεστε, να κάνετε αγορές σε καταστήματα επόμενης γενιάς και να απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές αναψυχής. Αυτό θα είναι το The Ellinikon Commercial Hub!», αναφέρει ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του The Ellinikon στο Instagram.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *