Θάνος Πλεύρης: «Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν» – Η συγγνώμη στην οικογένειά του για την θρασύδειλη επίθεση

 

Ο Θάνος Πλεύρης πήρε θέση σήμερα (1.5.2023) για την απρόκλητη, θρασύδειλη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκε εκείνος και η οικογένειά του σε ταβέρνα στα Πετράλωνα χθες όταν άγνωστοι πέταξαν γιαούρτια στον υπουργό υγείας τραυματίζοντας τον στο μάτι.


Μα το πιο άνανδρο και δειλό ήταν πως η επίθεση έγινε μπροστά στην γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ τα γιαούρτα πέτυχαν και τον γιο και την κόρη του μόλις 8 και 13 τών αντίστοιχα.

 Ο Θάνος Πλεύρης σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν, αλλά έριξε και το δικαιολογημένο πολιτικό «καρφί» σε κόμματα της αντιπολίτευσης που dεν καταδίκασαν την επίθεση, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Υγείας θέλησε επίσης να ζητήσει συγγνώμη από τη γυναίκα του και τα μνικρά παιδιά τους, που στοχοποιήθηκαν από αγνώστους ενόψει των εκλογών, χωρίς να φταίνε σε τίποτα.

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε χθες σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε πάει για φαγητό με την οικογένεια του.


Στη συνέχεια ο κ. Πλεύρης ανέφερε:


«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Οι φωτογραφίες μετά την θρασύδειλη επίθεση:

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *