Θα συνεχιστεί αύριο η δίκη του Άλκη Καμπανού: «Αυτογελοιοποίηση η συγγνώμη των κατηγορουμένων», είπε ο Αλέξης Κούγιας

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η διαδικασία διακόπηκε το μεσημέρι και και θα συνεχιστεί αύριο.


Οι 12 κατηγορούμενοι εξέφρασαν την θλίψης τους για το συμβάν, αλλά αρνήθηκαν ότι χτύπησαν το άτυχο παιδί, που έχασε τη ζωή του από τον άγριο ξυλοδαρμό του και τα μαχαιρώματα που δέχτηκε.

Μετά από ερώτηση της προέδρου της έδρας, κανένας από τους κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε ότι χτύπησε τον Άλκη Καμπανό, ενώ τέσσερις από αυτούς ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένειά του.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού ανέφερε ότι η συγγνώμη των κατηγρουμένων είναι αυτογελοιοποίηση, καθώς ουδείς τους παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον άτυχο οπαδό του Άρη. Ο γνωστός νομικός είπε: «Κανείς δεν παραδέχτηκε ότι έκανε κάτι», και επισήμανε πως «ενώ αρνούνται ότι έκαναν κάτι, ζητούν και “συγνώμη”. Αν αυτό δεν είναι πραγματικά αυτογελοιοποίηση, τι να πω».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Θα συνεχιστεί αύριο η δίκη του Άλκη Καμπανού: «Αυτογελοιοποίηση η συγγνώμη των κατηγορουμένων», είπε ο Αλέξης Κούγιας”