Θ. Ζερβουδάκης: Κρίσιμες και καθοριστικές οι πρώτες κάλπες – Τα τελευταία 4 χρόνια η Ελλάδα γύρισε οριστικά σελίδα

Την τοποθέτηση του σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές μοιράστηκε, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ομίλου ZER, Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ενώ παράλληλα εξέφρασε την στήριξη του στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


«Φίλοι καλημέρα σας,η πρώτη φορά που θα ξεδιπλώσω την σκέψη μου αλλά και που θα σας ζητήσω να διαβάσετε ΟΛΟΙ την τοποθέτηση μου …Οι εκλογές που θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στις 9/4 (αν αυτό αποφασίσει ο Πρωθυπουργός) είναι πολύ κρίσιμες και καθοριστικές οι πρώτες κάλπες.

Είναι οι κρίσιμες…μην έχετε ψευδαίσθηση πως ο Τσίπρας σας λέει αλήθεια… αυτός είναι εκ γενετής ψεύτης…θα κάνει τα πάντα για να έρθει στην εξουσία ξανά και με κυβέρνηση ηττημένων και με τα πάντα…ΜΗΝ ΤΟΥ δώσετε αυτή την ευκαιρία… είδαμε ΟΛΟΙ τι θα πει αριστερά το 2015.

Αριστερά θα πει Κλειστές τράπεζες, συνταξιούχοι να κλαίνε έξω από τα ATM ,υπερφορολόγηση, ανοιχτά σύνορα…Ξεχάσατε την Mόρια??? Την Αμυγδαλέζα? Την Σάμο?? Την Χίο?? Ξεχάσατε το μα έχει σύνορα η θάλασσα??? Ξεχάσατε την ντροπιαστική συμφωνία των Πρεσπών?? Ξεχάσατε τι κακό έφεραν στο τόπο μας????

Φίλοι μου τα τελευταία 4 χρόνια η Ελλάδα γύρισε οριστικά σελίδα, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και σταθερότητας στο εσωτερικό αλλά και στις αγορές στο εξωτερικό… θυμάστε ποτέ στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους να έχουν έρθει στην πατρίδα μας τόσες ξένες επενδύσεις??? Ιυμαστευη Ελλάδα ποτέ να ήταν πιο αξιοπρεπής και αξιοσέβαστη στο εξωτερικό??? Θυμάστε ποτέ Έλληνα Πρωθυπουργό να τον χειροκροτεί όρθιο επί 10 λεπτά το Κογκρέσο??? Θυμάστε άλλη κυβέρνηση να έχει κάνει πράξη όσα έταξε προεκλογικά??? Οχι καμία μόνο.


Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτό μην πιστεύεται στο Τσίπρα μην γυρίσουμε πάλι πίσω … ακούστε με…η λύση είναι μία …το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής να είναι τόσο ισχυρό που να μην μπορεί κανείς να κάνει κυβέρνηση ηττημένων…το διακυδευμα είναι η πρώτη κάλπη για αυτό σας καλώ να ψηφίσουμε ΜΑΖΙΚΑ στις εκλογές του Απριλίου ΝΔ ΚΑΙ @kmitsotakis. Είναι η μόνη λύση. Η μόνη αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση! Σας ευχαριστώ!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Ζερβουδάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *