Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ξεκίνησε το τρισάγιο στο Τατόι – Τα αποκαλυπτήρια του τάφου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελείται σήμερα, Κυριακή, στο Τατόι, το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Τα αποκαλυπτήρια του τάφου θα γίνουν μετά την τελετή, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα αναγράφεται στην επιγραφή του.


Δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Τατόι, καθώς μετά από απόφαση της οικογένειας του τέως βασιλιά το τρισάγιο θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και γι’ αυτό έχει απαγορευτεί η είσοδος στον κόσμο. Μετά την τελετή, οι συγγενείς του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας θα προχωρήσουν στα αποκαλυπτήρια του τάφου του.

Οι ετοιμασίες λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» μπορεί να καθυστέρησαν, ωστόσο οι εργασίες στον τάφο του τέως βασιλιά ολοκληρώθηκαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα αναγράφεται στην επιγραφή του τάφου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Πριν τρεις ημέρες μπήκαν τα μάρμαρα, τα οποία φτιάχτηκαν στα πρότυπα των άλλων δύο τάφων, του Παύλου και της Φρειδερίκης. Τοποθετήθηκε επίσης ένα μάρμαρο στο έδαφος, ένας μεγάλος σταυρός και γύρω γύρω μαρμάρινο χαλίκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τάφος θα αναγράφει «Κωνσταντίνος Βασιλεύς των Ελλήνων» και από κάτω θα υπάρχει μία ρήση από το Ευαγγέλιο, καθώς αυτό είναι μια


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τάφος θα αναγράφει «Κωνσταντίνος Βασιλεύς των Ελλήνων» και από κάτω θα υπάρχει μία ρήση από το Ευαγγέλιο, καθώς αυτό είναι μια παλιά παράδοση που ισχύει στην τέως βασιλική οικογένεια, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *