Τέμπη: «Προκάλεσε την τραγωδία με τον πρώτο ελιγμό που έκανε», λέει για τον 59χρονο ο συνάδελφός που είχε την προηγούμενη βάρδια

Συνάδελφος του μοιραίου σταθμάρχη, που προκάλεσε την τραγωδία στα Τέμπη λέει ότι ο 59χρονος οδήγησε τα δυο τραίνα στην μοιραία σύγκρουση με τον πρώτο ελιγμό που έκανε μόνος του στη βάρδια.


Σύμφωνα με την εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το περιβάλλον του σταθμάρχη που είχε βάρδια πριν από τον 59χρονο, το διάστημα 14:00 έως 23:00, στο σταθμό της Λάρισας, αναφέρει ότι ο σταθμάρχης που είχε την προηγούμενη βάρδια έκανε επιτυχώς 35 ελιγμούς στη βάρδιά του.

Από την άλλη, ο πρώτος ελιγμός του σταθμάρχη, την ώρα που ξεκίνησε η βάρδιά του στον σταθμό της Λάρισας, φέρεται να έφερε τη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και την τραγωδία με τους 57 νεκρούς και τους δεκάδες αγνοούμενους το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, το περιβάλλον του συναδέλφου του 59χρονου τονίζει ότι ο προηγούμενος σταθμάρχης σχόλασε στην ώρα του και δεν έφυγε νωρίτερα.

Στην ερώτηση αν υπήρχε ανησυχία ότι τον αλλάζει ένας πιο άπειρος συνάδελφος, το περιβάλλον απάντησε ότι «ναι μεν υπήρχε ανησυχία αλλά δεν ήταν στην αρμοδιότητά του».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *