Τέμπη: Ο επιθεωρητής Λάρισας ζήτησε και έλαβε αναρρωτική την επόμενη μέρα της μοιραίας σύγκρουσης

Σε αργία τέθηκε ο επιθεωρητής Λάρισας μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του σταθμάρχη για υπηρεσία στον σταθμό της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του μεσημεριανού δελτίου του ΣΚΑΪ, λίγες ώρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στη Λάρισα ο επιθεωρητής έσπευσε να πάρει αναρρωτική άδεια ενός μήνα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Ο επιθεωρητής Λάρισας μένει στον Βόλο, αλλά δεν βρίσκεται στην πόλη. Μέλος της οικογένειας του ανέφερε στον ΣΚΑΪ πως δεν βρίσκεται στην πόλη και ότι έχει αποχωρήσει λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα ο συγκεκριμένος επιθεωρητής που ήταν υπεύθυνος για τη λειτουργία όλων των ελληνικών σιδηροδρόμων από τον σταθμό της Λάρισας μέχρι και τον σταθμό του Αιγινίου Πιερίας, ζήτησε και πήρε αναρρωτική άδεια για έναν μήνα. Έτσι απουσίαζε από τα γραφεία και δεν παρουσιάστηκε ούτε την επόμενη μέρα από τη σύγκρουση στα γραφεία της Hellenic Train ή του ΟΣΕ.


Όπως ανέφεραν στελέχη του ΟΣΕ, ο συγκεκριμένος επιθεωρητής δεν θα έπρεπε να τοποθετήσει τον συγκεκριμένο σταθμάρχη στη Λάρισα καθώς βρισκόταν μόνο λίγες ημέρες στη συγκεκριμένη θέση, αυτός είναι και ο λόγος που τέθηκε σε αργία και ο ίδιος αφού δεν θα έπρεπε να τον έχει βάλει σε μια τόσο σημαντική θέση μόνο του αλλά με δεύτερο σταθμάρχη μαζί.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Τέμπη: Ο επιθεωρητής Λάρισας ζήτησε και έλαβε αναρρωτική την επόμενη μέρα της μοιραίας σύγκρουσης”