Τέμπη: Εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Τουρκία ο πατέρας του άτυχου 28χρονου μηχανοδηγού

Εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Τουρκία ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού, Νίκου Ναλμπάντη που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη και θα παραστεί στην κηδεία του παιδιού του.


Σύμφωνα με το τουρκικό DHA, ο Δημήτριος Ναλμπάντης μεταφέρθηκε σήμερα στην συνοριακή πύλη Υψάλων της Ανδριανούπολης και όπως ανέφερε το δημοσίευμα οι Τούρκοι παρέδωσαν τον  πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού στις ελληνικές Αρχές.

Ο πατέρας του άτυχου 28χρονου, που ήταν ένα από τα 57 θύματης της τραγωδίας στα Τέμπη με τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων, εξέτιε ποινή φυλάκισης στην Τουρκία. Ήταν προγραμματισμένο να αποφυλακιστεί μετά το Πάσχα, όπως είχε δηλώσει συγγενής της οικογένειας, αλλά είχε εκφράσει την επιθυμία να παραστεί στην κηδεία του παιδιού του.

Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από την οικογένειά του και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε κινητοποιηθεί κατόπιν οδηγιών του Νίκου Δένδια προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να χορηγηθεί άδεια για ανθρωπιστικούς λόγους.

Επαφές γα την έκδοση στην Ελλάδα του Δημητρίου Ναλμπάντη είχε κάνει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά και η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *