Τα συγκλονιστικά λόγια που είπε με δάκρυα στα μάτια ο  πατέρας του νεκρού συγκυβερνήτη του F-4 Phantom: «Μου ΄λεγε δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα πεθάνω»

Συγγκλονιστικά ήταν τα λόγια που είπε με δάκρυα στα μάτια για την απώλεια του παιδιού του ο συντετριμένος πατέρας του Υποσμηναγού, Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην συντριβή του F-4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα.


Ο πατέρας του άτυχου Υποσμηναγού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 για την αγάπη που είχε το παιδί του για την δουλειά του και συγκλόνισε:

 «Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα, είχα να τον δω πέντε μήνες,  μου λέει… όλα καλά. Του λέω… πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος. Όχι μου λέει, έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει. Το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα», είπε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Ο συγκλονισμένος πατέρας περιέγραψε και την βαριά θλίψη που έχει σκεπάσει όλη την οικογένεια: «Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Τα συγκλονιστικά λόγια που είπε με δάκρυα στα μάτια ο  πατέρας του νεκρού συγκυβερνήτη του F-4 Phantom: «Μου ΄λεγε δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα πεθάνω»”