Τα «συγχαρητήρια» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Αντώνη Σαμαρά για την μεγάλη διάκρισή του από το Harvard Business School

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια προς τον τέως πρωθυπουργό και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά για την μεγάλη διάκρισή του από Harvard Business School ως μία από τις πέντε εξέχουσες προσωπικότητες των αποφοίτων της σχολής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε για το θέμα σε ανάρτηση που έκανε:

«Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επελέγη από το Harvard Business School ως μία από τις πέντε εξέχουσες προσωπικότητες των αποφοίτων της σχολής, στους οποίους απένειμε σήμερα στις 25 Μαΐου την ύψιστη τιμητική διάκριση του ετήσιου βραβείου Alumni Achievement Award.

Η βράβευση του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού, που είναι ο μόνος Ευρωπαίος πολίτης που τιμήθηκε, πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη σε ειδική εκδήλωση, στο πλαίσιο της τελετής των αποφοίτων του Χάρβαρντ.

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, «αυτοί που θα τιμηθούν φέτος έχουν καθιερωθεί ως μεγάλοι ηγέτες στους τομείς τους, όχι κάνοντας τις εύκολες επιλογές, αλλά λαμβάνοντας ρίσκο και πράττοντας αυτό που ήξεραν μέσα τους πως έπρεπε να κάνουν, ώστε να επιτύχουν κάτι μεγαλύτερο από τα κατεστημένα και συνήθη. Συγκεκριμένα ο κοσμήτορας (Dean) του Χάρβαρντ, κ. Strikant Datar, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «έδρασαν στη σταδιοδρομία τους ως πραγματικοί ηγέτες που έκαναν τη διαφορά στον κόσμο, διατηρώντας τα υψηλότερα κριτήρια και αξίες σε οτιδήποτε έπραξαν».

Όπως επισημαίνεται από το Χάρβαρντ, «για πάνω από 50 χρόνια το βραβείο Alumni Achievement Award έχει απονεμηθεί σε προσωπικότητες των οποίων το στρατηγικό όραμα καθοδηγεί την εργασία τους, η δημιουργικότητα και το πνεύμα καινοτομίας εμπνέουν όσους είναι δίπλα τους, ο χαρακτήρας και οι αξίες τους είναι υποδειγματικές και η ηγετικότητά τους είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Θερμά Συγχαρητήρια Πρόεδρε μας κάνεις υπερήφανους για μία ακόμη φορά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *