Τα περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα συνεχίζουν να ανησυχούν τον πλανήτη – Στη Ρουμανία εμφανίστηκε αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρολογικό

Τα περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα συνεχίζουν να ανησυχούν τον πλανήτη. Η τελευταία θέαση ενός τέτοιου αντικειμένου έγινε στη Ρουμανία.


Το σύστημα παρακολούθησης της ρουμανικής Πολεμικής Αεροπορίας εντόπισε ένα ιπτάμενο αντικείμενο που έμοιαζε με μετεωρολογικό μπαλόνι και πετούσε στον εναέριο χώρο της χώρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Δύο μαχητικά αεροσκάφη MiG 21 LanceR έφτασαν στην περιοχή, στη νοτιοανατολική Ρουμανία, 10 λεπτά μετά τον εντοπισμό του αντικειμένου αλλά δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν την παρουσία του “εναέριου στόχου” εκεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο, το μπαλόνι πετούσε σε υψόμετρο 11.000 μέτρων.

Στις ΗΠΑ και στον Καναδά εμφανίστηκαν ήδη 4 τέτοια περίεργα αντικείμενα. Το πρώτο στις 4 Φεβρουαρίου στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Το αντικείμενο ήταν ένα μπαλόνι, που οι Αμερικανοί είπαν ότι ήταν κατασκοπευτικό και μάλιστα ήταν της Κίνας. Οι Κινέζοι αρνήθηκαν τα σενάρια κατασκοπίας, ενώ χθες ανέφεραν ότι εμφανίστηκε αμερικανικό μπαλόνι πάνω από τον εναέριο χώρο τους με σκοπό την κατασκοπίας.


Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν φυσικά τα πάντα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *